Põhisisu juurde
Banner - Peace Dove
Teie Euroopa Liidu portaal

Põhipunktid

EU Ukraine flags
Pärast seda, kui Venemaa alustas agressioonisõda Ukraina vastu, seisab EL ühtne oma solidaarsuses Ukrainaga. EL jätkab koos oma rahvusvaheliste partneritega Ukraina ja selle rahva toetamist.
Next generation
See on taasterahastu „NextGenerationEU“. See on midagi enamat kui majanduse taastamise kava. Taasterahastu on ainulaadne võimalus väljuda pandeemiast tugevamana, kujundada ümber meie majandus ning luua võimalusi ja töökohti, et Euroopa oleks paik, kus soovime elada.

Avasta ELi

ELis elamise ühised aluspõhimõtted ja -väärtused: vabadus, demokraatia, võrdsus, õigusriik, rahu ja stabiilsuse edendamine.

ELi eelarve rahastamine ja kasutamine, ELi vahendite haldamine, kuluvaldkonnad, ELi eelarvega seotud faktikontroll.

Vaadake, mida teeb EL kodanike heaks, kuidas ta kaitseb õigusi, edendab heaolu ja püüab muuta maailma turvalisemaks!

Lastele, teismelistele, õpetajatele ja lapsevanematele mõeldud õppematerjalid, mängud ja palju muud Euroopa Liidu ja tema tegevuse kohta.

Need kasulikud väljaanded annavad lisateavet selle kohta, kuidas ELi toimib – alustades eurost ja õigusaktidest ning lõpetades ajaloo ja reisiinfoga.

Uudised

Kõik uudised on masintõlke abil kättesaadavad ELi 24 ametlikus keeles.

The Romanian Athenaeum in Bucharest, Romania.
  • News article

The Commission has announced the winning European Heritage Label sites for 2023. Seven new historical sites across the EU have been recognised for their significant role in the history and culture of Europe and the development of the European Union.

Two female passengers waiting for their train on the platform
  • Press release

This summer, thousands of young people can travel around Europe by train for free thanks to the DiscoverEU programme. If you are 18 and live in an Erasmus+ programme country, apply by Tuesday 30 April at 12:00 CEST for your chance to win a free rail pass.